CORONA INFO

18 mei 2020

Beste leden,

Na de laatste persconferentie van mijnheer Rutte was het even schrikken!

De datum die genoemd werd was 1 september, en viel voor vele sportscholen erg tegen! De volgende dag werd er in heel Nederland zeer heftig gereageerd door sportscholen op deze maatregel. Daar is inmiddels gehoor aan gegeven en word opnieuw bekeken. We verwachten dat er toch een versoepeling komt morgenavond, maar welke en voor welke branche . Er word met meerdere maten gemeten en vaak onlogisch b.v. kinderen t/m 12 jaar mogen elkaar aanraken, stoeien en spelen zonder maximale aantal maar....we mogen niet binnen trainen????. Zo zijn er vele voorbeelden maar goed. Volwassenen mogen buiten trainen maar met een maximaal aantal. Het lijkt mij wel afhankelijk van de ruimte ..het gaat tenslotte om de onderlinge afstand. Het is best wel gecompliceerd en soms onduidelijk als je naar de sportbond belt of de RIVM en gemeenten. Er zijn gewoon verschillen.

Maar we hebben wel positief nieuws inmiddels, want we willen met de kinderen volgende week weer beginnen. Dit kan door gebruik te maken van het parkeerterrein voor de sportschool. Daarnaast willen we ook beginnen met aangepaste lessen voor de volwassenen. We gaan nog niet vertellen hoe of wat want ik wil eerst even morgenavond de persconferentie afwachten.

We zijn in contact met de Rivm en gemeente om te kijken wat wel en niet mag. Deze week weten we hoe we het gaan aanpakken en zet ik alle info op Facebook en de site. We zijn al blij dat we mede door jullie nog bestaan en straks weer de deuren mogen openen wanneer de cijfers blijven zakken en de corona onder controle is. Dus nogmaals bedankt voor jullie loyaliteit!!

Als er vragen zijn horen we deze graag.

Groet

Rene en Natascha

================================================================================================================================================================================

Beste Leden

We hebben de persconferentie vanavond gezien en zoals verwacht worden de maatregelen verlengd. Het is nu dik 2 weken geleden dat we moesten stoppen met de lessen. In de maand april gaat er nog niks veranderen en daarna is er misschien een positieve wending...niemand weet het!

We gaan door een onzekere en moeilijke periode, de zorgen om onze gezondheid en die van onze naasten zijn groot. We moeten hier samen doorheen, niemand heeft een keus, en laten we hopen dat dit niet te lang gaat duren, om de economie niet in een recessie te laten belanden.

Ik dacht dit is het moment om even wat van mij te laten horen...had graag gemeld dat we morgen weer gaan trainen.

Ook voor onze sportschool zijn dit onzekere tijden. We begrijpen dat het voor jullie, als trouw lid, best lastig is om geen gebruik te kunnen maken voor iets waar je wel voor betaald. Voor mij, als sportschoolhouder, als eigenaar van mijn zaak die ik met veel passie heb opgebouwd is het daarom een hele moeilijke periode. En het is een enorme leuke school qua samenhorigheid en persoonlijke sfeer. De hulp van de leden bij verbouwingen zijn top!

Ik kan wel zeggen dat deze school met hart en ziel is opgebouwd in de afgelopen 6 jaar. En nu toe te moeten kijken hoe dit misschien in een paar maanden tijd word ontnomen, doet zeer en baart me zorgen!

Daarom wil ik bij deze een oproep doen aan een ieder van jullie...

Uiteraard staat het een ieder vrij om zijn eigen keuze te maken conform de richtlijnen in het contract (1 maand opzegtermijn), maar ik zou jullie willen vragen om steun!

Want met jullie steun kan ik, als het straks weer open mag, de deuren van de sportschool weer openen!

Zonder jullie steun moet ik ze definitief sluiten als deze crisis te lang duurt.

En omdat te voorkomen wil ik jullie vragen, steun ons, steun Holland Factory en blijf indien mogelijk lid! Voor ons is het van cruciaal belang om zoveel mogelijk leden te behouden waardoor deze crisis financieel geen genadeklap wordt!

Nogmaals, het staat jullie vrij te doen wat jullie willen.....

Als er vragen of idee├źn zijn hoor ik deze graag via de app, telefonisch of mail.

tel. 06 17131265 mail. rene@miga.nl

Tot slot wens ik een ieder van jullie het allerbeste, en vooral goede gezondheid. Pas goed op jezelf en je naasten, en laten we hopen dat de deuren snel weer open kunnen! En ik zeg het toch want ik ben nog steeds positief...Tot boks!

STAY SAFE!!!

Bedankt voor jullie aandacht..

Osu Rene

p.s. Zoals Rutte zei...Ik reken op jullie!